Prvi milion

Podeli sa drugima ...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr

Kažu da je prvi milion najteže steći, a da posle sve ide lako. E pa, prvih milion vaših poseta mom blogu desio se za nešto više od godinu i po od kad ga pišem i za malo da ne opazim ovaj lepi jubilarni broj.
Trudila se jesam da radim što bolje umem i znam, da opišem sve tako da vam zaista bude od koristi, a da ne ugnjavim, da mi fotografije budu bar pristojne obzirom da fotkam mobilnim telefonom (znam da treba da nabavim DSLR i podignem kvalitet, al eto..) i da vam prezentujem interesantne recepte pretežno slatkiša, a u značajnoj meri i slaniša (ukupno 260). Al sve je išlo bez muke i uz ogromno uživanje u svakom segmentu svog druženja s vama, dragim čitaocima.
Želim još da napomenem da blogovanjem nisam zaradila ni cvonjka i da zaista nemam motivaciju tog tipa. Radim ono što volim i volim ono što radim. Više nego dovoljno, bar za sada.
Slede linkovi do prvih deset najposećenijih postova rangiranih počev od najpopularnijeg, pa samo kliknite na naziv ispod slike koja vam se dopada i videćete post sa željenim receptom.
Hvala puno! 💖

 

Dacina čokoladna torta

 

Ferero torta

 

Tetka Klarin sladoled

 

Tartuf torta

 

Čoko plazma torta

 

Čizkejk

 

Domaća gum pasta

 

Macaronsi sa keksom

 

Čoko nugat torta

 

Keks krema kao podloga za fondan

Podeli sa drugima ...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Označeno sa: